UKRATKO O NAMA

 

PRECIZNOST – POUZDANOST – SIGURNOST – KVALITET – EFIKASNOST
TO SU RAZLOZI DA POSTANEMO VAŠ IZBOR.

Zanatsko proizvodno uslužna radnja „Simić“ osnovana je 2006. godine sa željom da postane mesto u kojem će se ideje za kratko vreme i na vrlo pouzdan način realizovati

Naša radionica vrši proizvodnju najrazličitijih mašina po želji kupaca, ukoliko su prohtevi u skladu sa našim proizvodnim potencijalima. Opcija koju nudimo jeste i mogućnost izrade mašina po nacrtu ili na osnovu adekvatnog video zapisa.

Naše osnovno načelo je kvalitetna i blagovremena usluga, sa krajnjim rezultatom u vidu proizvoda koji je u okvirima želja klijenata. Stručnjaci iz oblasti koje pokrivamo garantuju dugotrajnost, preciznost i bezbednost prilikom rada na mašinama koje proizvodimo. .

 

USLUGE BRAVARSKE, MAŠINSKI RADOVI I SEČENJE PLAZMOM I GASOM.

Naša radionica u svoju bogatu ponudu ubraja i bravarske usluge, sve vrste mašinskih radova, kao i sečenje plazmom, a to je proces koji se koristi za rezanje čelika i ostalih metala koristeći plazma gorionik. Komprimovani vazduh (ponekad inertni gas) se potiskuje velikom brzinom kroz mlaznicu, dok u isto vrijeme se uspostavlja električni luk kroz komprimovani vazduh do radnog komada, pretvarajući jedan deo vazduha u plazmu. Plazma je dovoljno topla da se metal istopi i da se topljenjem metala proseče čelik, inox, a naravno i svi ostali drugi metali tj materijali koji provode struju. Pored toga, vršimo i usluge sečenja gasom..

USLUGA KONVERZIJA ALATNIH MAŠINA U CNC TEHNOLOGIJU.

U današnje vreme mašinska industrija je nezamisliva bez savremenih CNC (Computer Numerical Control) mašina. CNC mašine imaju skoro iste delove kao i prethodne, ručno kontrolisane mašine. Bitna razlika je dodatak kontrolne (CNC) jedinice i servo motora na sve osovine. CNC računa koordinate gde koja osovina treba da bude i kontroliše servo motore koji pomeraju alat ili obrađivani deo. U industrijskoj praksi primenjuju se sledeći načini programiranja: ručno programiranje, poluautomatsko programiranje (pogonsko), automatizovano (kompjutersko automatizovano) programiranje. Skup svih neophodnih instrukcija prikupljanih u jednu datoteku na osnovu kojih mašina izvršava obradu dela naziva se CNC program, CNC program ili pod program. Program je detaljan skup instrukcija, komandi (korak po korak) koje se odnose na definisanje pozicije reznog alata u odnosu na radni sto mašine na kome je fiksiran predmet obrade. Kao primer ove usluge koja omogućava modernizaciju i ubrzanje procesa proizvodnje, bez kupovine novih mašina već samo uz stručnu modifikaciju postojećih, navodimo preradu zastarele glodalice u CNC sistem (mikre step i servo).

USLUGA CAD-CAM PROGRAMIRANJA.

Ozbiljna proizvodnja na CNC obradnim strojevima danas je nezamisliva bez CAD-CAM tehnologije. Softver, naši iskusni CAD-CAM specijalisti garantuju veliku preciznost i realizaciju svake, čak i najkompleksnije zamisli u najkraćem mogućem roku.

Postanite naš partner

Pozovite nas ili nam pišite na mail.

Kontakt