PROIZVODI

Mašine za TERMO FORMIRANJE

Ove mašine služe za termoformiranje plastike koje je zapravo proces vakumiranja plastičnih masa, odnosno ploča ili folija različitih debljina, a prema zadatom modelu (alatu) pomoću tehnologije vakum mašina za termooblikovanje

Mašine za PREMOTAVANJE STREČ FOLIJE

Mašine koja služi za premotavanje sa velike džambo rolne na rolnu mase 5kg, veličine hilzne fi76, fi55. Mašina poseduje frekventni regulator i uređaj za brojenje namotaja koja u svakom trenutku može da se menja ( 5kg, 6kg, 7kg...10kg...).

Mašine za ŠTANCOVANJE KARTONA

rolstanca masina za stancovanje papira i kartona

Mašine za ŠTANCOVANJE KARTONA SENZORSKA

Rolštancna je mašina za štancovanje papira i kartona složenog oblika u zavisnosti od samog alata. Kada navodimo mašine za štancovanje, u našoj ponudi su tzv. ROLŠTANCNA i SENZORKA.

Mašine za KAŠIRANJE PAPIRA

Ove mašine za lepljenje (kaširanje) papira predviđene su za izradu korica, tvrdog poveza za knjige, sveske, registratore i slične proizvode. Postoji mogućnost da ova mašina ima i nanosač lepka sa peglom ili bez pegle, u zavisnosti od toga šta je konkretno vama porebno.

Mašine za LEPLJENJE KARTONSKIH KUTIJA

Mašina za lepljenje kartonskih kutija čini završnu fazu u formiranju transportne kutije. Na mašini se vrši nanošenje lepka na klapnu kutije prolaskom klapne kroz par valjaka, sklapanje kutije i peglanje propuštanjem sklopljene kutije kroz valjke za peglanje. Naša ponuda podrazumeva da se mašina može konstruistai u skladu sa svim vašim prohtevima i željama koje ste prilagodili svojim proizvodima, a sve sa krajnjim ciljem da se maksimalno zadovolje potrebe klijenata.

Mašine za SAVIJANJE CEVI I PROFILA

Mašine pravimo po vašim instrukcijama budući da postoji dosta razlikau prohtevima, bilo da se radi o obimima cevi, da li će mašine biti u uspravnom ili vodoravnom položaju itd. Sve detalje dogovaramo sa našim saradnicima, pri čemu se velika pažnja usmerava na usvajanje svih kostruktivnih predloga kako bi mašina bila u potpunosti sa potrebama.

Alat za BIGOVANJE, ŠTANCOVANJE KARTONA I PROSECANJE.

Bigovanje je utiskivanje u štampani materijal linije za savijanje, kao na primer, u izradi fascikle. Na primeru fascikle se ovaj proces može i najbolje objasniti. Fascikla sa džepom, obično se radi iz B2 formata. Što se tiče štancovanja, štancna je zapravo oštro sečivo, koje je uglavljeno u drvenu tablu ili postolje. Precizno se prati zadati oblik finalnog proizvoda.